Sightseeing turer i Prag

Endagstur med sightseeing i Prag
Detta är en sightseeing rundtur med buss som passar perfekt för förstagångsbesökaren i Prag.

Turen varar i cirka 3.5 timmar och passerar flera kända sevärdheter och ger ett bra underlag för vidare planering av ert besök i Prag.

Utflykten kombinerar bussfärd och lätt gångtur och leds av en engelsktalande lokal guide som är väldigt kunnig inom sitt område. Sevärdheter som täcks in i denna tur är bland annat Statsoperan, Nationalmuseet, Wencelastorget, Karlsbron, Judiska kvarteren, Gamla stadens torg med den berömda astronomiska klockan. Vid Pragborgen stannar bussen en stund och resenärer har möjlighet att promenera runt i området kring borgen och skåda bland annat S:t Veitskatedralen sätet för ärkebiskopen och Guldgränden med sina charmiga karaktär.

Läs mer om sightseeing tur i Prag.

Prag snabb sightseeing
Detta är en komprimerad sightseeing rundtur i Prag för den som kanske har begränsat med tid i staden.

På två timmar får man en snabb översikt över Prag och dess fantastiska historiska sevärdheter och attraktioner. Turen genomförs på engelska och ger viktig information om de olika sevärdheterna.

Höjdpunkterna på turen innefattar bland annat Statsoperan, Nationalmuseet, Vysehrad, Pragborgen, Judiska kvarteren och Gamla stadens torg med flera.

Läs mer om snabb sightseeing i Prag.