Boende Prag

Som turist finns det flera olika alternativ när det kommer till boende i Prag.

Vanligast är såklart att välja hotell i Prag, vilket det finns enormt många av då det är en stad full av turister året runt. Det finns flera olika nivåer på hotell att välja på, allt från enstjärniga till femstjärniga hotell. Standarden på hotellen kan variera och det kan vara bra att läsa recensioner från andra besökare innan man bokar sitt boende i Prag.

Priset för hotellrummen sjunker ju längre från centrala Prag de ligger och med tanke på de goda transportmöjligheterna i form av tunnelbana som Prag kan erbjuda samt att staden inte är så värst stor kan det vara friktionsfritt att välja ett billigare hotell en bit från de mest centrala delarna av staden, bara det finns en tunnelbanestation i närheten.

Förutom var hotellet finns beläget finns det annat man bör tänka på innan man bokar sitt boende i Prag, till exempel om man vill ha tillgång till gym, internetanslutning, restaurang på hotellet med mera.

Förutom traditionella hotell finns det gott om lägenhetshotell att välja för sitt Prag boende.

Ett billigare alternativ är att välja bed & breakfast hotell i Prag som man kan få för några hundralappar per natt.

Hotels.com är internets största specialiserade aktör på hotell världen över. Dessutom till priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hotels.com har flera olika alternativa former av boende i Prag.
Här är Hotels.com's specialsidor om Prag:

Alla Hotell i Prag
Specialerbjudanden på hotell i Prag
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Prag

Välj alternativ här i vänstermenyn för att läsa mer om hotell i Prag.