Hotell i Prag

Prag är en stad som besöks av miljontals turister årligen och således finns det gott om hotell i Prag.

Det finns allt från femstjärniga lyxhotell till riktigt billiga varianter av hotell i Prag. Generellt sett så sjunker priset på hotellrummen ju längre från centrala Prag som hotellet ligger och med tanke på de goda transportmöjligheter det finns i Prag, kan man som turist spara en del pengar på att boka ett hotell som ligger en bit utanför de mest centrala delarna, bara det finns en tunnelbanestation i närheten.

Tips på fler saker utöver läge på hotellet man bör tänka på innan man bokar ett Prag hotell är om man vill ha tillgång till gym, internetanslutning, restaurang på hotellet och inte minst vilka regler som gäller vid avbokning.

Hotels.com är internets största specialiserade aktör på hotell världen över. Det kan således vara ett tips att leta efter hotell i Prag hos dem. Dessutom erbjuder de priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. På deras sida kan turister som tidigare besökt hotellen skriva recensioner om hur de upplevde hotellet under sitt besök och det kan vara en bra idé att läsa igenom deras omdömen och tips för att få en bättre uppfattning av hotellet innan man bokar sitt hotell i Prag.

Här är Hotels.com's specialsidor om Prag:
Alla Hotell i Prag
Specialerbjudanden på hotell i Prag
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Prag

Hotels.com delar även in sina hotell i kategorier och här är några av deras olika indelningar:
Familjehotell i Prag
Hotell med gratis frukost i Prag
Romantiska hotell i Prag
Spahotell i Prag